Historie

Vijfentwintig jaar ervaring in elektrotechniek.Giel Ogier, een ervaren Weerter elektrotechnicus, zag dit aankomen en begon in 1985 als pionier een eigen bedrijf in het ontwerpen en aanleggen van elektrotechnische installaties, besturingssystemen en communicatienetwerken: "Samen met de klant brengt hij de behoefte in kaart, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan. Kleine storingen in installaties kunnen immers grote gevolgen hebben voor het productieproces, de klant moet daar dus blind op kunnen vertrouwen." In de beginfase deed Giel Ogier het meeste werk alleen, maar in de loop der jaren breidde het personeelsbestand uit naar vijftien medewerkers. Nog altijd is Giel Ogier Elektro B.V. het enige elektrotechnische bedrijf in de regio Weert dat over specifieke agro-expertise beschikt. Met gepaste trots wordt op 1 januari 2010 het vijfentwintigjarig jubileum gevierd.

Inspelend op de inkrimping binnen de agrarische sector in de jaren negentig, werd de klantenkring uitgebreid met kantoren, bedrijfshallen en particulieren woningbouw. En in 1998 werd Giel Ogier Generatoren B.V. opgericht, dat voorziet in de behoefte aan noodstroomvoorzieningen. Deze zijn niet alleen verplicht als achtervang voor de elektriciteitsvoorziening van bedrijven maar worden ook ingehuurd bij werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk, bij evenementen en op bouwterreinen.


Na tien jaar op Boshoven vanuit een verbouwde boerderij te hebben gewerkt en omdat uitbreiding in het buitengebied niet was toegestaan, werd uitgekeken naar een geschikte nieuwbouwlocatie.

In 1994 waren wij een van de eerste drie bedrijven die zich op het pas opgeleverde bedrijvenpark Kampershoek vestigden, dat met de centrale ligging in de regio op een A2 locatie , een snel bereik van hun klantenkring biedt.

Nieuws

Geen nieuws in deze lijst: