OgierZW00dpi
Over Giel Ogier Elektro

Over Giel Ogier Elektro

Onze service is uw zekerheid.

Giel Ogier Elektro in Weert is al jaren een toonaangevende naam in elektrotechniek en automatisering in stallen en andere gebouwen. Onze uitgebreide kennis en ervaring combineren we graag met een persoonlijke benadering en een goed contact. Zo ontwerpen en installeren we ook voor u tot de juiste techniek en de juiste oplossing.

ogierkastenmagazijn

Ons verhaal

Het verhaal van Giel Ogier Elektro begon 25 jaar geleden met de aanleg van sterk- en zwakstroominstallaties op maat. Het is een expertise die wij tot in de puntjes beheersen. Zo groeiden wij uit tot een SEI-erkend, toonaangevend allround elektrotechnisch installatiebedrijf voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. We gaan met iedereen graag een goed en persoonlijk contact aan.

Vakmensen die meedenken

Van boerenbedrijf tot kantoorgebouw, van zorg tot woning en van school tot winkel, we gaan graag voor u aan de slag met ontwerp, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties. Wij denken met u mee om samen te komen tot een optimale installatie. Omdat onze vakmensen de techniek zelf ontwerpen en bouwen, is iedere denkbare koppeling mogelijk. Van eenvoudige handbediening tot volledig automatische besturing, wij realiseren het voor u.

LOGO GIEL OGIER interstate RGB

Afspraak maken

U mag bij ons rekenen op een zo optimaal mogelijke installatie. Nadat alle noodzakelijke details zijn besproken en vertaald in werktekeningen, zullen wij er alles aan doen om uw verwachtingen omtrent uitvoering en planning te verwezelijken.

ogier 0
Giel Ogier Directie

giel@ogier-weert.nl

ogier
Carlos Gruijthuijsen Directie en financiƫn

carlos@ogier-weert.nl

ogier
Rens Coolen Verkoop en werkvoorbereiding

rens@ogier-weert.nl

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen u graag met ontwerpen, installeren en onderhouden van sterk- en zwakstroominstallaties, besturingssystemen en domotica installaties.

GielOgier web