OgierZW00dpi
Over Giel Ogier Weert

Over Giel Ogier Weert

Onze oorsprong ligt in de aanleg van elektrotechnische sterk- en zwakstroominstallaties op maat. Vanzelfsprekend is het dat wij deze discipline tot in de puntjes beheersen. U kunt ons inschakelen voor alle mogelijk denkbare toepassingen.

Het ontwikkelen, uitvoeren en bedrijfsklaar opleveren:
Wij denken met u mee. Hierdoor mag u rekenen op een zo optimaal mogelijke installatie. Nadat alle noodzakelijke details zijn besproken en vertaald in werktekeningen, zullen wij er alles aan doen om uw verwachtingen omtrent uitvoering en planning te verwezelijken. Van eenvoudige handbediening tot volledig automatische besturing zijn mogelijk, bedienbaar met schakelaars, touchscreens. Omdat wij onze schakel- en verdeelinrichtingen zelf bouwen, is iedere denkbare koppeling mogelijk.

Preventief onderhoud en inspectie:
Inspecties van de noodverlichting met compleet logboek behoort tot onze mogelijkheden.

Na oplevering behoort preventief onderhoud tot de mogelijkheden, eventueel op contractbasis. Ook onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u paraat.

OgierZW00dpi

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen u graag met ontwerpen, installeren en onderhouden van sterk- en zwakstroominstallaties, besturingssystemen en domotica installaties.

GielOgier web